Вести
Велес Опен 2018  18-09-2018На ден 18.09.2018 година, со почеток во 12 часот, ќе биде извршено извлекување за Отвореното првенство на Македонија за Мажи и Жени ВЕЛЕС ОПЕН 2018,
 кое ќе се одржи во периодот од 19-23.03.2018 година, на терените на тенискиот клуб Борец-Велес.

 

 Отвореното првенство на Македонија
за Мажи и Жени ВЕЛЕС ОПЕН 2018

листа на пријавени

1. Мажи
2. Жени

жребови

1. Мажи
2. Жени

распоред за играње

Четврток: 20.09.2018

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup