Вести
Отворени првенства - Меморијал Дејан Доноски и Ветерани  15-04-2016
  Ве известуваме дека денес:
1.     со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години- Меморијал Дејан Доноски,
кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб ЈУГ-Скопје во периодот од 16.04.-18.04.2016 година

2.    а со почеток во 12 часот ќе биде извршено извлекувањето за Отвореното првенство за Ветерани 30+ и 50+ кој ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Црна Река-Кавадарци во периодот од 16.04.-18.04.2016 година


опис         Меморијал Дејан Доноски Отвореното првенство за Ветерани 30+ и 50+
листа на пријавени - јуниори
- јуниорки
Ветерани 30+
Ветеарни 50+
жребови -јуниори
- јуниорки
Ветерани 30+
Ветеарни 50+
распоред за играње Сабота: 16.04.2016
Недела: 17.04.2016
Сабота: 16.04.2016

     

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup