Вести
1-во ЗОПСМ до 18  26-12-2019
На ден 27.12.2019 година, со почеток во во 11:00 часот во канцеларијата на ТФСМ-Скопје, ќе биде извршено извлекување за Зимското Отворено Првенство на Северна Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 28.12.-30.12.2019 година.

Зимското Отворено Првенство на Северна Македонија
за јуниори и јуниорки до 18 години
 

 

листа на пријавени

Јуниори

Јуниорки

Жребки:

Јуниори

Јуниорки

Распоред за играње:

Сабота: 28.12.2019година
Недела: 29.12.2019 година

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup