Вести
курс за тренери - PLAY TENNIS ниво  15-06-2020

Ве Информираме дека Тренерскиот комитет при ТФСМ, организира курс за тренери од PLAY TENNIS ниво (базично ниво) во периодот од 26.06.2020 до 30.06.2020 година, кој се работи по програмата на Интернационалната Тениска Федерација – ITF. Сите кандидати што ќе го посетат курсот ќе стекнат основно знаење за работа и тренинг со деца (тенисери)-почетници и ќе добијат сертификат од ниво - PLAY TENNIS.

НАЧИН НА ОДРЖУВАЊЕ НА КУРСОТ:

Вкупно времетраење на курсот е 4 дена во период од 26.06.2020 до 30.06.2020г.

1 ден теорија (online) на платформата zoom

3 дена практично на терен

 

Тутор – предавач:

Горан Шевченко

Глигор Санев – помошник

 

ПРИЈАВУВАЊЕ:

-          Од 01.06.2020 до 15.06.2020г. на следните е-маил адреси: goransev@yahoo.com и gsanev@gmail.com,

-          Прифаќањето на кандидатите ќе биде по принцип на прво пријавени со извршени обврски кон ТФСМ (личен картон, уплата)

-          Задолжително пополнување на Личниот картон кој е во прилог.

 

ЦЕНА НА КУРСОТ:

За самиот курс 4.000 денари, да се уплати до 15.06.2020 година

За лиценца за 2020 година. Ниво – PLAY TENNIS 2.000 денари, да се уплати до 15.06.2020 година
жиро сметка: 370011100031389

банка депонент: Еуростандард банка
 

За сите подетални информации ве молиме контактирајте на: goransev@yahoo.com и gsanev@gmail.com

Назад
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup