Вести
Источно Европско до 12 години  12-03-2018
 
          Филип Стојановски                     Нина Маринковиќ                          Симон Митев

Македонската јуниорска репрезентација до 12 години од денес го започнува настапот на Тенис Европа турнирот до 12 години, а кој е дел од Источно Европскиот развоен камп.

Денес се играат следните натпревари:

1 коло
Filip STOJANOVSKI - Bruno KOKOT [Q] 16, 46
Nina MARINKOVIKJ - Zeynep ESMENLER [Q] 61, 6-2


Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup