Вести
7 ОПМ Ветерани  09-09-2020
 На ден 10.09.2020 година, со почеток во 11 часот во канцеларијата на Тениска Федерација на Северна Македонија-Скопје, ќе биде извршено извлекување за Отворено Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 12.09.-14.09.2020 година.

Отворено Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години

Изјава

Листа на пријавени

Ветерани 50-

Ветерани 50+

Жребки

Ветерани 50-

Ветерани 50+

Распоред за играње

Сабота: 12.09.2020 година


  
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup