Вести
Резултати од 1-ва и 2-ра селекција на ученици за упис во Спортска Академија  28-05-2018
 

Резултати од 1ва селекција 27 и 28 Април 2018

Ред. Број

Име и Презиме

Град

Датум на раѓање

Бодови од ранг-листа Tennis Europe

Бодови од ранг-листа МТФ

Бодови од Тест ИТН

Вкупно освоени бодови

Забелешка

1

Берк Бугариќ

Скопје

24.07.2003

15

20

50

85

Ги исполнува условите за упис во 1ва година по прва селекција

2

Елдин Хусеиновиќ

Скопје

15.09.2003

0

20

50

70

Да дојде на втора селекција

3

Андреј Јанев

Штип

16.04.2003

0

0

45

45

Да дојде на втора селекција

4

Филип Јанев

Штип

08.03.2003

0

0

40

40

Да дојде на втора селекција

5

Слободанка Лозановска

Штип

28.02.2003

0

10

30

40

Да дојде на втора селекција

6

Дуња Мојосовска

Скопје

21.05.2003

0

10

10

20

Да дојде на втора селекција

7

Асан Демиров

Штип

19.09.2003

0

0

10

10

Не ги исполнува условите за упис

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Резултати од 2ра селекција одржана на 18 Мај 2018

Ред. Број

Име и Презиме

Град

Датум на раѓање

Бодови од 2ра селекција

Забелешка

1

Елдин Хусеиновиќ

Скопје

15.09.2003

85

Ги исполнува условите за упис во 1ва година

2

Андреј Јанев

Штип

16.04.2003

78

Ги исполнува условите за упис во 1ва година

3

Филип Јанев

Штип

08.03.2003

78

Ги исполнува условите за упис во 1ва година

4

Слободанка Лозановска

Штип

28.02.2003

76

Ги исполнува условите за упис во 1ва година

5

Дуња Мојосовска

Скопје

21.05.2003

76

Ги исполнува условите за упис во 1ва година

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup