Вести
Државно Првенство за жени  07-12-2018
На ден 07.12.2018 година, со почеток во 11 часот во канцеларијата на Македонската Тениска Федерација, ќе биде извршено извлекување за Државно првенство на Македонија за Жени со награден фонд од 48.000 денари, кое ќе се одржи на терените на Тениски клуб Југ-Скопје, во периодот од 08.12.-10.12.2018 година

До сега на адреса на Македонската тениска Федерација, пристигнати се следните пријави:
-листа на пријавени

- Извлечен жреб за Државно првенство на Македонија за Жени со награден фонд од 48.000 денари
-
 
Распоред за играње за:
1. Сабота -08.12.2018
2. Недела 09.12.2018
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup