Вести
Мастерс турнир за јуниори-ки до 18 години  28-10-2016
Ве известуваме дека до денес  ма адреса на Македонската Тениска Федерација го потврдија учеството на  Мастерс турнирот на Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години  7 јуниори и 9 јуниорки.

 Тоа значи дека на лице место можат да дојдат и запишат сите рангирани играчи, но на турнирот ке влезе најдобро рангираната резерва.

листа потврдени учесници
1. јуниори
2.јуниорки

резултати постигнати на Мастерс турнирот до 18 години
1.јуниори
2. јуниорки
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup