Вести
Отворено првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години ТК ЕВРОСЕТ-Скопје  12-08-2016
Денес со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години, кое ќе се одржи на терените на Тениски клуб Евросет-Скопје, во периодот од 13.08.-15.08.2016 година

На адреса на МТФ до сега се пристигнати пријави за следните натпреварувачи:
1.јуниори
2.јуниорки

Жреб
1. јуниори
2. јуниорки

Распоред за играње:
1. Петок, 13.08.2016 година
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup