Вести
национален детски турнир Мондано  11-09-2020
На ден 11.09.2020 година, со почеток во 12 часот, ќе се изврши извлекување за Национален Турнир во Детски енис  во конкуренција за момчиња и девојчиња до 10 години, кој ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Мондано- Скопје, во периодот од 12.09.-13.09.2020 година.


Натпреварите од ПОРТОКАЛОВИОТ ТЕНИС за МОМЧИЊА   започнуваат во САБОТА на 12.09.2020 година во 09:30 часот. Натпреварите од ПОРТОКАЛОВИОТ ТЕНИС ДЕВОЈЧИЊА   започнуваат во САБОТА на 12.09.2020 година во 10:оо Часот.
Натпреварите  од  ЦРВЕНИОТ ТУРНИР започнуваат во САБОТА на 12.09.2020 година Не Пред 16,00 часот.


ПРОТОКОЛOТ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈА НА НАТПРЕВАРИ на ТФСМ

ДЕТСКИ ТЕНИС

 

листа на пријавени

црвен тенис
портокалов тенис -Момчиња
портокалов тенис- Девојчиња

жребки

црвен тенис
портокалов тенис -Момчиња
портокалов тенис- Девојчиња

распоред за играње

Сабота: 12.09.2020


 

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup