Вести
4 ОПМ до 14 преместен Југ-21-ви меморијал Дејан Доновски  05-08-2020

Сакаме да Ве известиме дека ОПМ за Јуниори и Јуниорки до 14 години кое требаше да се оддржи во организација на ТК Охрид-Охрид  се преместува и ќе се игра на терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, 21-ви Меморијал Дејан Доновски.

Преместувањето на турнирот е направена по изјавата на Претседателот на ТК Охрид-Охрид,  Миливој Крстевски, дека овој викенд односно во наредните денови, на терените на Тенискиот клуб Охрид-Охрид нема да има услови за играње на натпреварувачки тенис поради влажност на терените.


На ден 07.08.2020 година, со почеток во 12часот, во канцеларијата на Тениска Федерација на Северна Македонија, ќе се изврши извлекување за Отворено Првенство на Северна Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години 21-ви Меморијал Дејан Доновски,   кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 08.08.-10.08.2020 година.

Отворено Првенство на Северна Македонија
за јуниори и јуниорки до 14 години
 
21-ви Меморијал Дејан Доновски
,
листа на пријавени јуниори
јуниорки
жребки јуниори
јуниорки
распоред за играње Сабота: 08.08.2020
Недела: 09,08,2020Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup