Вести
4то ОПМ 12 и 3то ОПМ 16  23-07-2020
1. На ден 24.07.2020 година, со почеток во 10 часот, во канцеларијата на Тениска Федерација на Северна Македонија, ќе се изврши извлекување за Отворено Првенство на Северна Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години,   кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Црна Река -Кавадарци, во периодот од 25.07.-27.07.2020 година.

2. На ден 24.07.2020 година, со почеток во 11 часот, во канцеларијата на Тениска Федерација на Северна Македонија, ќе се изврши извлекување за Отворено Првенство на Северна Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот од 25.07.-27.07.2020 година.
Отворено Првенство за
јуниори и јуниорки до 12 години
Отворено Првенство за
јуниори и јуниорки до 16 години
листа на пријавени јуниори
јуниорки
јуниори
јуниорки
жребки јуниори
јуниорки
јуниори
јуниорки
распоред за играње Сабота: 25.07.2020 Сабота: 25.07.2020
Недела: 26.07.2020
 

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup