Вести
Меморијал Дејан Доноски ОПМ 12  27-04-2017

Ве известуваме дека на ден 27.04.2017 година во 11 часот  ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години Меморијал Дејан Доноски, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 28.04.-01.05.2017 година.

Меморијал Дејан Доноски
листа на пријавени 1. јуниори
2. јуниорки
жребови 1. јуниори
2.јуниорки
распоред Петок: 28.04.2017
Сабота: 29.04.2017
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup