Вести
ОПМ 12 -Охрид  19-07-2018
На ден 20.07.2018 година, со почеток во 11 часот, ќе биде извршено извлекување за Отвореното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години, кое ќе се одржи во периодот од 21.07.-23.07.2018 година, на терените на тенискиот клуб Охрид-Охрид.

Отвореното првенство на Македонија за
јуниори и јуниорки до 12 години,

листа на пријавени

1. јуниори
2. јуниорки

жребки

1. јуниори
2. јуниорки

распоред за играње

Сабота: 21.07.2018 

  

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup