Вести
Ветерански турнир ТК ЈУГ  23-05-2016
Ве известуваме дека за овој викенд на терените на ТК Југ Скопје е предвиден да се одржи Отворено првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+.
Пропозициите за ветеранскиот турнир можете да ги преземете на следниот линк.
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup