Вести
Отворено првенство на Македонија до 16 години  30-06-2016
 Денес со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години, кое ќе се одржи на терените на Тениски клуб Мак Тенис Про-МТП-Скопје, во периодот од 01.07.-03.07.2016 година

На адреса на МТФ до сега се пристигнати пријави за следните натпреварувачи:
1.јуниори
2.јуниорки
ПОРАДИ НЕДОВОЛЕН БРОЈ НА ПРИЈАВЕНИ ЈУНИОРКИ, ЖЕНСКИОТ ТУРНИР НЕМА ДА СЕ ОДРЖИ

Жреб
1. јуниори
2. јуниорки

Распоред за играње:
1. Петок, 01.07.2016 година
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup