Вести
Второ Отворено Првенство за Ветерани  04-04-2019
На ден 04.04.2019 година, со почеток во 11:00 часот, во канцеларијата на Македонската Тениска Федерација, ќе се изврши извлекување за Второто Отворено Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 06.04.-08.04.2019 година.

Отворено Првенство на Македонија
за Ветерани 50- и 50+ години

листа на пријавени:

Ветерани 50-
Ветерани 50+

Жребови

Ветерани 50-
Ветерани 50+

Распоред за играње

Сабота: 06.04.2019

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup