Вести
Државно Првенство за Ветерани  16-09-2019

а ден 12.09.2019 година, со почеок во 11 часот, во канцеларијата на Тениска Федерација на Северна Македонија, ќе биде извршено извлекување за Државното Првенство на Северна Македонија за Ветерани 50- и 50+ години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот од 14.09.-16.09.2019 година.
Државното Првенство на Северна Македонија
за Ветерани 50- и 50+ години
листа на пријавени ветерани 50-
ветерани 50+
жребки ветерани 50-
ветерани 50+
Распоред за играње Сабота: 14.09.2019 година


 

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup