Вести
зелен тенис и ОПМ 18  06-09-2019
На ден 06.09.2019 година, со почеток во во 11:00 часот во канцеларијата на Македонската Тениска Федерација, ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Академија-Скопје, во периодот од 07.09-09.09.2019 година.

На ден 06.09.2019 година, со почеток во во 12:00 часот во канцеларијата на Македонската Тениска Федерација, ќе биде извршено извлекување за Фестивалот на детски тенис-ЗЕЛЕН ТУРНИР, кој ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Битола-Битола, во периодот од 07.09-08.09.2019 година.

Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години

 

фестивал на детски тенис
ЗЕЛЕН ТУРНИР

 

листа на пријавени

Јуниори
јуниорки

момчиња
девојчиња

Жребки:

Јуниори

јуниорки

момчиња
девојчиња

Распоред за играње:

Сабота: 07.09.2019

Сабота: 07.09.2019

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup