Вести
4 ОПМ Ветерани 14-ти Меморијал Чичко Перо Савиќ  23-07-2020
На ден 23.07.2020 година, со почеток во во 12 часот во канцеларијата на Тениска Федерација на Северна Македонија-Скопје, ќе биде извршено извлекување за Отворено Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години,  14-ти Меморијал Чичко Перо Савиќ кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Битола-Битола, во периодот од 25-27.07.2020 година.

Отворено Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години
14-ти Меморијал Чичко Перо Савиќ 

Изјава

Листа на пријавени

Ветерани 50-

Ветерани 50+

Жребки

Ветерани 50-

Ветерани 50+

Распоред за играње

Сабота: 25.07.2020 година

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup