Вести
зелен тенис и Лига Мажи  10-10-2019

Ве известуваме, дека во предвидениот период од Пропозициите за пријава на учесници на Турнирот во Тенис (ЗЕЛЕН ТЕНИС) , кој требаше да се оддржи во организација на ТК Југ-Скопје од 11-13.10 2019 година, не се пријавија доволен број на натпреварувачи, со што Турнирот во Зелен Тенис нема да се оддржи.

 

Воедно,  Ве известуваме дека, за учество во Лига за Мажи 2019 година, до моментов е пристигната само пријава од ТК Југ-Скопје, со што истата нема да се оддржи.

 

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup