Вести
Томи и Бесир денес почнуваат со настап на Тунис Ф10  15-03-2016
      

На ИТФ фјучерс турнирот Тунис Ф 10 за мажи вреден 10,000 УСД, кој се одржува во Хамамет, Тунис на главниот турнир настапуваат Томислав Јотовски и Бесир Дургути.

Тие денес играат 1 коло.

1 коло главен турнир
Tomislav JOTOVSKI -  Roman SAFIULLIN (RUS) 1-6, 6-3, 7-6
Besir DURGUTI (WC) - Alberto ROMERO DE AVILA SENISE (ESP) 1-6, 1-6

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup