Вести
4 зелен турнир и 4 ОПМ 18  06-08-2020
На ден 07.08.2020 година, со почеток во 10 часот, ќе се изврши извлекување за Национален Турнир во Тенис  во конкуренција за момчиња и девојчиња до 11 години ЗЕЛЕН ТЕНИС, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 08-10.08.2020 година.

 
ПРОТОКОЛOТ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈА НА НАТПРЕВАРИ на ТФСМ

ЗЕЛЕН ТЕНИС

 

листа на пријавени

Момчиња

Девојчиња

жребки

Момчиња

Девојчиња

распоред за играње

Сабота: 08.08.2020


 

На ден 07.08.2020 година, со почеток во 11 часот, ќе се изврши извлекување за Отворено Првенство на Северна Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години  кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Академија Аеродром-Скопје, во периодот од 08.08.-10.08.2020 година.

ПРОТОКОЛOТ ЗА ОРГАНИЗАЦИЈА НА НАТПРЕВАРИ на ТФСМ

 

Отворено Првенство за јуниори и јуниорки до 18 години

листа на пријавени

Јуниори

Јуниорки

жребки

Јуниори
Јуниорки

распоред за играње

Сабота: 08.08.2020


Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup