Вести
Billie Jean King Cup by BNP Paribas Europe/Africa Group III  15-04-2022
Тениската Федерација на Северна Македонија ја доби организацијата на Billie Jean King Cup by BNP Paribas Europe/Africa Group III - Екипно Натпреварување за Жени

Натпреварувањето ќе се одржи од 4 до
10 Јули 2022 во Тениски клуб "Југ” Скопје

Нашата репрезентација се наоѓа во групата Б


Земји учеснички:

Назад
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup