Вести
Откажана организација на Лига за Мажи 2021  04-10-2021
 

Ве извествамеме, дека во роковите на пријава и номинација на играчи за Лигата во Тенис за Мажи )пријава  до 0.09.2021 односно номинација до 01.10.2021 година до 12 часот ,уредна и во предвидениот рок номинација на играчи  доставија три Тениски Клуба.

Во меѓувреме еден од Тениските Клубови со уредна пријава и со номинација на играчи, го откажа учеството, поради  болест на играчи.

Во тој случај нема услови за организација на Тениската лига за Мажи 2021 и истата нема да се оддржи.

Назад
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup