Вести
ОПМ 12, Мастерс 14 и Мастерс Жени  24-10-2019
На ден, 25.10.2019 година, во канцеларијата на Тениската Федерација на Северна Македонија, со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години кој ќе се одржи на тениските терени на Тенискиот клуб Фан Тенис -Скопје, во периодот од 26.10.-28.10.2019 година.

 

опис

 

Отвореното Првенство на Македонија

за јуниори и јуниорки до 12 години 

листа на пријавени
листа на поканети тенисери

 

1. јуниори
2. јуниорки

жребови

 

1. јуниори
2. јуниорки

распоред за играње

 

Сабота: 26.10.2019 година
Недела:27.10.2019 година
Понеделник: 28.10.2019 година

 

На терените на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот од 26.10.-28.10,2019 година ќе се одржи Мастерс Турниорот на Македонија за јуниори јуниорки до 14 години.


Почеток на натпреварите:  Мастерс турнирот за јуниори започнува во Сабота 26.10.2019 година во 10:00 часот, а за јуниорки во 12:00 часот. Секое задоцнување повеќе од 15 минути повлекува дисквалификација од понатамошното натпреварување.
Извлекување:  Извлекувањето  за јуниори ќе биде во Сабота 26.10.2019 год.  во 09:50 часот,   по претходно запишување кое започнува во 09:30, а за јуниорките ќе биде во 11:50 часот по претходно запишување кое започнува во 11:30 часот.

Согласно пропозициите за празните места на лице место може да се запишат и дополнителни заинтересирани кои се на Ранг листата во соодветната категорија и конкуренција.

 

опис

Мастерс Турниор на Македонија

за јуниори и јуниорки до 14 години

листа на пријавени
листа на поканети тенисери

листа на поканети и потврдени тенисери
1
. јуниори
2. јуниорки

жребови

1. јуниори    -  на лице место
2. јуниорки  - на лице место

распоред за играње

на лице место

 


На терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 26.10.-28.10,2019 година ќе се одржи  МАСТЕРС ТУРНИР на Македонија за Жени.

Почеток на натпреварите:  Мастерс турнирот за Жени  започнува во Сабота 26.10.2019 година во 10:00 часот. Секое задоцнување повеќе од 15 минути повлекува дисквалификација од понатамошното натпреварување.
Извлекување:  Извлекувањето  за ќе биде во Сабота 26.10.2019 год.  во 09:50 часот,   по претходно запишување кое започнува во 09:30.

Согласно пропозициите за празните места на лице место може да се запишат и дополнителни заинтересирани кои се на Ранг листата во соодветната категорија и конкуренција.

 

опис

Мастерс Турниорот на Македонија за Жени

листа на пријавени
листа на поканети тенисери

листа на поканети и потврдени Ветерани
1. Жени

жребови

1. Жени- на лице место

распоред за играње

на лице место

 

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup