Вести
Зелен турнир и ОПМ 12  08-04-2016
 Ве известуваме дека денес:
1.     со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување на жреб за Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години,
кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Леонтиќ спорт-Скопје (Спортски центар Форца) во периодот од 09.04.-11.04.2016 година

2.    а со почеток во 12 часот ќе биде извршено извлекувањето на жребот  за Зелениот турнир кој ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје во периодот од 09.04.-11.04.2016 година


опис         Зелен турнир  Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години
листа на пријавени - момчиња
- девојчиња
- јуниори
- јуниорки
жребови - момчиња
- девојчиња
- јуниори
- јуниорки
распоред за играње Сабота: 09.04.2016
Сабота: 09.04.2016
Недела: 10.04.2016

     
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup