Вести
Зимско Отворено Првенство до 16 години  27-01-2017
 Ве известуваме дека денес со почеток во 11 часот  беше извршено извлекување за Зимското Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот од 28.01.-31.01.2017година.

        Зимското Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 годиниЗимското Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години
листа на пријавени учесници 1. јуниори
2.јуниорки
жребови 1. јуниори
2. јуниорки
распоред за играње Сабота 28.01.2017
Недела 29.01.2017
 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup