Вести
второ Зимско Отворено Првенство до 12 и зелен тенис  09-03-2017
Ве известуваме дека на ден 10.03.2017 година во 11 часот  ќе биде извршено извлекување за зелениот тенис кој  ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје- Скопје, во периодот од 11.03.-13.03.2017 година.

Ве известуваме дека на ден 24.02.2017 година во 12 часот  ќе биде извршено извлекување за Зимското Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години  кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Академија-Скопје, во периодот од 11.03.-13.03.2017 година.

Изјава која секој Ветеран треба да ја има доставено во МТФ пред почеток на турнирот


Зимското Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години зелениот тенис
листа на пријавени 1. јуниори
2. јуниорки
1. момчиња
2.девојчиња
жребови 1. јуниори
2. јуниорки
1. момчиња
2.девојчиња
распоред Сабота: 11.03.2017
Недела: 12.03.2017
Сабота: 11.03.2017
Недела: 12.03.2017

 

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup