Вести
Зелен тенис и ОПМ 14  13-05-2016
    Ве известуваме дека денес:
1.     со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Зелениот турнир за момчиња и девојчиња до 11 години,
кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје во периодот од 14.05.-16.05.2016 година

2.    асо почеток во 11:45 часот ќе биде извршено извлекување за Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години,кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Леонтиќ спорт-Скопје во периодот од 14.05.-16.05.2016 година
опис         Зелениот турнир Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години
листа на пријавени 1.момчиња
2. девојчиња 

1. јуниори
2.јуниорки
жребови 1. момчиња
2.девојчиња 
1. јуниори
2. јуниорки
распоред за играње Сабота: 14.05.2016
Сабота: 14.05.2016
Недела: 15.05.2016

 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup