Вести
ОПМ 16 и ОПМ 12  31-08-2018
 На ден 31.08.2018 година, со почеток во 11 часот, ќе биде извршено извлекување за Отвореното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години, кое ќе се одржи во периодот од 01.09.-03.09.2018 година, на терените на тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје.

Исто така на ден 31.08.2018 година, со почеток во 12 часот, ќе биде извршено извлекување за Отвореното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години, кое ќе се одржи во периодот од 01.09.-03.09.2018 година, на терените на тенискиот клуб Фан Тенис-Скопје.

Отвореното првенство на Македонија з
а јуниори и јуниорки до 16 години
Отвореното првенство на Македонија
за јуниори и јуниорки до 12 години,
листа на пријавени 1. јуниори
2. јуниорки
1. јуниори
2. јуниорки
жребки 1. јуниори
2. јуниорки
1. јуниори
2. јуниорки
распоред за играње Сабота: 01.09.2018 Сабота: 01.09.2018
Недела: 02.09.2018
   
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup