Вести
ЗОПМ до 16 години  26-01-2018
 Ве известуваме дека на ден 18.01.2018 година, со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Зимското отворено Првенство на Македонија за јуниори и Јуниорки до 16 години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот 27.01.-30.01.2018 година. (на извлекувањето можат да присуствуваат исклучиво претставници од клубови, или лица овластени од страна на клубовите)


Листата на Учесници на Зимското отворено Првенство на Македонија за јуниори и Јуниорки до 16 години, во организација на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот 27.01.-30.01.2018 година:
1. јуниори
2. јуниорки


Жребови:
1. јуниори
2. јуниорки


Распоред за играње
1. Сабота, 27.01.2018
2. Недела, 28.01.2018 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup