Вести
ДРЖАВНО УНИВЕРЗИТЕТСКО ПРВЕНСТВО НА МАКЕДОНИЈА ВО ТЕНИС  02-12-2017
 

ДРЖАВНО УНИВЕРЗИТЕТСКО

ПРВЕНСТВО НА МАКЕДОНИЈА ВО ТЕНИС

 

 

 

Датум:

 

02.12-03.12.2017 година

(во зависност од пријавените и 09.12.2017)

 

Домаќин:

 

Тениски клуб - ТЕННИСПАРК СКОПЈЕ-СКОПЈЕ

 

Врховен судија и Делегат од МТФ:

 

Антонио Радојничкиќ- Врховен судија

 

Турнирско водство

 

Билјана Димовска и Роберт Брсакоски

 

Топки:

 

Баболат  Championship

 

Терен:

 

Црвена Земја од 2  терени

 

Категории:

 

Студенти и студентки родени од 01.01.1990 до 31.12.1999 година, на прв, втор и трет циклус студии

 

Правила:

 

ќе се игра во два добиени кратки сетови

 

Пријавување:

 

Среда 29.11.2017 година, на E-mail: mtf@unet.com.mk и  usfmmkd@gmail.com. Комплетната листа на пријавени учесници ќе биде објавена во Четврток  до 12 часот на www.mtftennis.mk.

 

Запишување:

 

Задолжително запишување кај Главниот судија на лице место на 02.12.2017 година од 09:00 до 09:30 часот. 

СЕКОЈ КАНДИДАТ ЗАДОЛЖИТЕЛНО СЕ ЗАПИШУВА СО ИНДЕКС И ДОКУМЕНТ ЗА ЛИЧНА ИДЕНТИФИКАЦИЈА- ЛИЧНА КАРТА И ИЛИ ПАТНА ИСПРАВА.

 

Почеток на натпреварите:

 

Државното универзитетско првенство  ќе започне во Сабота 02.12.2017 година во 10:00 часот

 

Извлекување:

 

Ќе биде на (САБОТА) 02.12.2017 годina  во периодот од 09:30 до 09:45.

 

Награди:

 

Спортски награди обезбедува Универзитетската спортска федерација на Македонија.

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup