Вести
Отворено првенство за јуниори и јуниорки до 16 години  22-09-2016
Денес во 12 часот ќе биде извршено извлекување за Отвореното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години, кое ќе се одржи на терените на Тениски клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот од 23-25.09.2016 година

До сега на адреса на Македонската тениска федерација пристигнати се следните пријави:
1.јуниори
2. јуниорки

Жребови:
1. јуниори
2.јуниорки

Распоред за играње:
Петок: 23,09,2016
Сабота: 24,09,2016
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup