Вести
1 ЗОПМ до 12- Мондано  07-02-2020
На ден 07.02.2020година, со почеток во во 11:00 часот во канцеларијата на ТФСМ-Скопје, ќе биде извршено извлекување за Зимското Отворено Првенство на Северна Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Мондано-Скопје, во периодот од 08.02.-10.02.2020 година.

Зимското Отворено Првенство на Северна Македонија
за јуниори и јуниорки до 12 години

 

листа на пријавени

Јуниори

Јуниорки

Жребки:

Јуниори

Јуниорки

Распоред за играње:

Сабота: 08.02.2020 година
Недела: 09.02.2020 година

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup