Вести
ОПМ мажи и жени-петок  14-07-2020

Отворено Првенство на Македонија за Мажи и Жени, кое  се одржува на терените на тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот од 16.07-19.07.2020 година.

 

Отворено Првенство на Македонија за Мажи и Жени

Жребки

Мажи квалификации
Мажи
Жени

Распоред за играње


Петок: 17.07.2020 година


 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup