Вести
ИНФОРМАЦИЈА за тренери-лиценцрани во МТФ за 2017  31-08-2017

Тренерскиот комитет при МТФ, во врска со учество на нашите тениски тренери на Светската тренерска конференција во Софија, Бугарија 11-14 Октомври 2017, од страна на ИТФ доби специјален пакет.

 

Подолу се специјалните услови кои ги добивме, а истите се потврдени со коресподенција на Горан Шевченко (Претседателот на Тренерски Комитет) со ИТФ. Поради високата цена на хотелот побаравме да добиеме пакет кој ке биде по прифатлив за нашите тренери!

 

Услови за учество- специјален пакет:

70 Евра дневно што вклучува: ручек, вечера, официјална вечера, паузи за кафе и официјално присуство на сите предавања!

Сумата не вклучува нокевање!

 

Регистрација:

Ве молам доколку сте заинтересирани да ја направите online регистрацијата до Петок, 01 Септември 23:59 часот (http://www.cvent.com/d/85q2p4).

 

Ви благодарам и доколку се потребни дополнителни информации контактирајте ме на: goransev@yahoo.com и 070/233243.

 

Поздрав,

Горан Шевченко

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup