Вести
2 ОПМ 14  31-03-2021
На ден 01.04.2021 година (ЧЕТВРТОК), со почеток во 10 часот, во канцеларијата на ТФСМ,  ќе се изврши извлекување за  Отворено Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Тениска Академија Аердором - Скопје, во периодот од 03,04 до 05.04.2021 година.


 

Отворено Првенство на Македонија
за јуниори и јуниорки до 14 г
одини

 

листа на пријавени

Јуниори

Јуниорки

 

жребки

Јуниори

јуниорки

 

распоред за играње

Сабота: 03.04.2021
Недела: 04.04.2021

Назад
Баркод
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup