Вести
Меморијал Чичко Перо Савиќ-ОПМ Ветерани  11-07-2019
На ден 11.07.2019 година, со почеток во во 12 часот во канцеларијата на македонската тениска федерација, ќе биде извршено извлекување за Меморијал Чичко Перо Савиќ- Отвореното Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Битола-Битола, во периодот од 13.07-14.07.2019 година.

Меморијал Чичко Перо Савиќ- Отвореното Првенство на Македонија за Ветерани 50- и 50+ години

Листа на пријавени

Ветерани 50-

Ветерани 50+

Жребки

Ветерани 50-

Ветерани 50+

Распоред за играње

Сабота: 13.07.2019 година


Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup