Вести
Отворено првенство на Македонија до 12 години  31-08-2017
Ве известуваме дека на ден 31.08.2017 година, со почеток во 11 часот, во просториите на Македонската Тениска Федерација-Скопје, ќе биде извршено извлекување за Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 12 години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот од 01.09.-03.09.2017 година.


     Отвореното Првенство на Македонија за
јуниори и јуниорки до 12 години
листа на пријавени: 1. јуниори
2. јуниорки
жребови: 1. јуниори
2. јуниорки
распоред за играње: Петок: 01.09.2017
Сабота: 02.09.2017
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup