Вести
Државно првенство до 18 години  09-06-2021

На ден 26.05.2021 година, со почеток во 12:30 часот ќе се одржи извлекување за Државното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Тенниспарк-Скопје, во периодот од 27.05.-29.05.2021 година

Државно првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 18 години

  

листа на пријавени

Јуниори

јуниорки

 

жребки

Јуниори

јуниорки

 

распоред за играње

Четврток: 27.05.2021
Петок: 28.05.2021

 

Назад
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup