Вести
зелен тенис регионални турнири и ОПМ 14  16-07-2020
 На ден 17.07.2020 година, со почеток во 11 часот, ќе се изврши извлекување за Отворено Првенство на Северна Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години  кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Неготино- Неготино, во периодот од 18.07.-20.07.2020 година.

Отворено Првенство за јуниори и јуниорки до 14 години

листа на пријавени

јуниори
јуниорки

жребки

јуниори
јуниорки

распоред за играње

Сабота: 18.07.2020 
Недела: 19.07.2020

 
2. На ден 17.07.2020 година, со почеток во 10 часот, ќе се изврши извлекување за Регионалните Турнири во Тенис  во конкуренција за Јуниори и Јуниорки до 11 години ЗЕЛЕН ТЕНИС, во периодот од 18-19.07.2020 година , а кои ќе се одржат во организација на:
 1. ТК ИТЦМ-Скопје- скопски регион
 2. ТК Црна Река Кавадарци за Западен Регион и
 3. ТК Борец Велес за Источен Регион 

Ве известувае дека и покрај напорите на ТФСМ да се одигра и регионалниот зелен турнир, со два споени региони (Исток и Запад), поради мал број на пријавени учесници истиот  нема да се одржи.



ЗЕЛЕН

ТЕНИС

 

 

СКОПСКИ РЕГИОН

 

 

ИСТОЧЕН РЕГИОН

 

ЗАПАДЕН РЕГИОН

ЗАПАДЕН РЕГИОН

листа на пријавени

Момчиња
Девојчиња

Момчиња

Девојчиња

Момчиња

Девојчиња

жребки

Момчиња

Девојчиња

Момчиња

Девојчиња

Момчиња

Девојчиња

распоред за играње

Сабота: 18.07.2020

Сабота: 18.07.2020

Сабота: 18.07.2020


Назад
Баркод
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup