Вести
ОПСМ 14  19-08-2021

На ден 19.08.2021 година, со почеток во 10,оо часот ќе се одржи извлекување за Отвореното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Тенниспарк-Скопје, во периодот од 21-23.08.2021 година

Отворено првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години  

 

листа на пријавени

Јуниори

јуниорки

 

жребки

Јуниори

јуниорки 

распоред за играње

Сабота: 21.08.2021

 

Назад
Баркод
Генерален спонзор
Цевитана
Златен спонзор
Спонзори
  • VALMIR CONSTRUCTION –DOOEL Skopje
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup