Вести
Државно Првенство на Македонија до 16 години  22-05-2018
На ден 22.05.2018 година, со почеток во 12 часот ќе биде извршено извлекување за Државното првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години, кое ќе се одигра на терените на Тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во пењриодот од 24.-26,05,2018 година

До сега на адреса на Македонската Тениска Федерација се пристигнати следните пријави:
1. јуниори
2.јуниорки

Жребови:
1. јуниори
2. јуниорки

Распоред за играње: Четврток, 24.05.2018 година
 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup