Вести
детски тенис регионални турнири  23-07-2020
На ден 23.07.2020 година, со почеток во 12 часот ке биде исвршено извлекување за сите три Регионални Турнири во Тенис  во конкуренција за момчиња и девојчиња до 10 години ЦРВЕН и ПОРТОКАЛОВ ТЕНИС, кои треба да се одржат во периодот од 25.07.-26.07.2020 година , а кои се во организација на:
 1. ТК Академија Аеродром-Скопје- скопски регион
 2. ТК Неготино-Неготино за Западен Регион и
 3. ТК Тумба-Куманово  за Источен Регион 

Воедно Ве информираме дека поради немање на интерес на пријавени на Регионалните Турнири Детски Тенис, црвен и портокалов во Западниот и Источниот регион, истите нема да се оддржат. Сите заинтересирани од Западниот и Источниот регион кои сакаат да настапат во Регионот Скопје, Ве молиме да ни доставите пријава за истите најдоцна ,денес Петок 24 Јули до 11,30 часот.

 ДЕТСКИ

ТЕНИС

 

 

СКОПСКИ РЕГИОН

 

 

ИСТОЧЕН РЕГИОН

 

ЗАПАДЕН РЕГИОН

ЗАПАДЕН РЕГИОН

листа на пријавени

црвен тенис
портокалов тенис:
момчиња и
Девојчиња

црвен тенис
портокалов тенис:
момчиња и
Девојчиња

црвен тенис
портокалов тенис:
момчиња и
Девојчиња

жребки

црвен тенис
портокалов тенис:
момчиња и
Девојчиња

црвен тенис
портокалов тенис:
момчиња и
Девојчиња

црвен тенис
портокалов тенис:
момчиња и
Девојчиња

распоред за играње

Сабота: 25.07.2020

Сабота: 25.07.2020

Сабота: 25.07.2020


Назад
Баркод
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup