Вести
Меморијал Благој Едровски и ОПМ 14  03-05-2018
На ден, 04.05.2018 година, во канцеларијата на Македонската тениска федерација, со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Зелениот турнир  Меморијал Благој Едровски за момчиња и девојчиња до 11 години кој ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Акватен-Кочани, во периодот од 05.05-07.05.2018 година


На терените на Тенискиот клуб Борец-Велес, во периодот од 05.05-07.05.2018 година, ќе се одржи Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години. Извлекувањето биде извршено со почеток во 12 часот.


опис 

Зелени турнир-
Меморијал Благој Едровски за момчиња и девојчиња до 11 години

 Отвореното Првенство на Македонија за јуниори и јуниорки до 14 години

листа на пријавени

1. момчиња
2.  девојчиња

1. јуниори
2. јуниорки

жребки

1. момчиња
2.девојчиња

1. јуниори
2. јуниорки

Распоред за играње

Сабота: 05.05.2018

 Сабота: 05.05.2018


  
  
 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup