Вести
Мал Агуши и Ива Кузмановска се Државни прваци до 16 години  16-09-2020
 На ден 17.09.2020 година, со почеток во 11 часот, во канцеларијата на Тениска Федерација на Северна Македонија, ќе се изврши извлекување за Државното Првенство на Северна Македонија за јуниори и јуниорки до 16 години, кое ќе се одржи на терените на тенискиот клуб Тенниспарк Скопје-Скопје, во периодот од 18,09,-20,09.2020 година.


Државно Првенство за
јуниори и јуниорки до 16 години

 

 

листа на пријавени

јуниори
јуниорки

жребки

јуниори
јуниорки

распоред за играње

Петок: 18.09.2020
Сабота: 19.09.2020

Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup