Вести
Второ ЗОПМ до 14 години 20,01,-23,01,2018  18-01-2018
Ве известуваме дека на ден 18.01.2018 година, со почеток во 11 часот ќе биде извршено извлекување за Зимското отворено Првенство на Македонија за јуниори и Јуниорки до 14 години, кое ќе се одржи на терените на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот 20.01.-23.01.2018 година. (на извлекувањето можат да присуствуваат исклучиво претставници од клубови, или лица овластени од страна на клубовите)


Листата на Учесници на Зимското отворено Првенство на Македонија за јуниори и Јуниорки до 14 години, во организација на Тенискиот клуб Југ-Скопје, во периодот 20.01.-23.01.2018 година:
1. јуниори
2.јуниорки


Жребови:
1. јуниори
2. јуниорки


Распоред за играње
1. Сабота, 20.01.2018
2. Недела, 21.01.2018 
 
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup