Вести
Бојан победи во 1/4 финале Пловдив Куп  14-04-2016
 Бојан Јанкуловски  денес продолжува со настап во 1/4 финале на главниот турнир, на ИТФ Јуниорскиот турнир кој е 2 категорила Пловдив Куп, кој се одржува во Пловдив Бугарија.

Денес Бојан кој е поставен за 4 носител на турнирот  го победи 5 носител на турнирот Ergi KIRKIN (TUR) [5] со резултат 6-2, 7-5


1/4 финале главен турнир
Bojan JANKULOVSKI (MKD) [4]  6-2, 7-5  Ergi KIRKIN (TUR) [5]
Назад
Спонзори
ITF
Tennis Europe
ATP
WTA
Davis Cup
FedCup